top of page

VARBERGSGALAN

Varje år arrangerar Företagarna, Marknad Varberg och Varberg Event en gala för att inspirera och sporra näringslivet i Varberg. Det är en kväll med underhållning av högsta klass, en påkostad galamiddag, men viktigast är såklart premieringen av de företag i Varberg som utmärkts under året. Vi har sedan 2010 varit med och skapat en miljö, en show och kväll som gästerna pratar om hela året till nästa års gala.  Denna kväll är årets viktigaste händelse för Marknad Varberg, och det är extremt viktigt för dem att veta att de har teknik och personal som alltid presterar på topp! 
 

Varje år tar vi fram en ny ljusdesign för miljö och scen. Denna bollar vi alltid med kunden innan så kunden vet vad de köper. Även ljuddesign görs efter de behov kunden och artister har. Med dessa ritningar som underlag kan vi sedan internt planera personal och logistik för bygg- och rivdagar samt showkväll. 

 

Ett viktigt moment i vår planering är att vår egen personal vet vad som är förväntat och på vilka tider det ska levereras. Därför har vi interna produktionsmöten där vår projektledare kan förmedla kundens förväntningar och där vi tillsammans planerar hur arbetet ska utföras. Vi är alltid noga med att kommunicera till kunden om hur vi tänker och arbetar, därför delar vi såklart med oss av våra interna tidsschema och liknande. 

När all förproduktion är gjord är det dags för byggnation och event. När vi väl kommer på plats är vi väl förberedda, personalen vet vad som ska göras och i vilken ordning. Detta gör att vi är effektiva på plats samt att vi kan hantera eventuella problemställningar med ro om det skulle dyka upp något oförutsägbart. Efter eventet gör vi en avstämning med kunden för att vara 100% säkra på att vi presterat och levererat det kunden önskar. Det är viktigt för oss att veta att kunden är nöjd och vill använda oss igen till kommande år.

 

Så här säger kundens projektledaren Niclas om eventet:

"VarbergsGalan är årets roligaste händelse, det tycker både jag och våra gäster! I mitt arbete att producera en galakväll som återkommer varje år är utmanande då vi vill att det ska kännas som en ny upplevelse för gästerna som också är återkommande. Som tur är så har Hire Sound alltid nya idéer och är jämt uppfinningsrika! 

Dessutom är det ett gäng trevliga grabbar som tar hand om både artister, prisutdelare och pristagare på bästa sätt. Jag har bara gott att säga om Hire Sound!"
 

Projektledare NW Event & Marketing 

Niclas Wilhelmsson 


Fotograf Sanna Bäckström, Hidvi Group AB

IMG_9812.JPG
bottom of page