top of page

INSTALLATION

Permanenta och Tillfälliga Installationer - Skräddarsydd Teknik för Dina Behov

På Hire Sound erbjuder vi expertis inom både permanenta och tillfälliga teknikinstallationer. Tillsammans med dig som kund skapar vi noggrant ett teknikpaket som är skräddarsytt för att passa dina unika behov och din budget. Vi sätter alltid kvaliteten i fokus och använder produkter och varumärken som är kompatibla med varandra, vilket garanterar den bästa möjliga upplevelsen.

Oavsett om du behöver teknik för att förbättra ett konferensrum eller för att leverera en minnesvärd upplevelse i en stor arena, har vi dokumenterad erfarenhet och kunskap för att leverera en enastående teknisk lösning. Våra kompetenta installatörer kan också ge dig konkreta råd om hur du kan optimera din befintliga teknik.

Professionell Programmering för Smidig Användning

Vi specialiserar oss också på programmering av styrsystem som Crestron och Kramer, både för nya och befintliga system. Vårt mål är att göra det enkelt för alla användare att hantera anläggningen och vi sätter höga krav på driftsäkerhet. Oavsett din tekniska utmaning kan du lita på oss för att hitta en lösning.

Service och Supportavtal - För Bekymmersfri Drift

Vi rekommenderar att du överväger att teckna ett Service- och Supportavtal med oss. Med detta avtal tar vi hand om kontroll och underhåll av din utrustning, vilket låter dig fokusera på din verksamhet utan oro för tekniska problem. Med ett Serviceavtal från Hire Sound får du garanterad funktionalitet till en fast kostnad. Boka en gratis konsultation för att utforska hur du kan få en mer effektiv lösning, spara pengar och minska din miljöpåverkan. 

Projektorlins på en eventprojektor från Hire Sound
bottom of page