top of page

INSTALLATION

Installation och produkter

Vi utför både permanenta och tillfälliga installationer. Tillsammans med dig som kund plockar vi omsorgsfullt ihop ett teknikpaket som passar dina behov och din budget. Hire Sound använder alltid produkter och varumärken som är kompatibla med varandra för bästa upplevelse och kvalité. Oavsett om det handlar om teknik till ett konferensrum eller till en arena så har vi dokumenterad erfarenhet. Våra kompetenta installatörer kan även ge dig konkreta tips på hur du optimerar din befintliga teknik.

 

Programmering

Vi utför programmeringar av styrsystem såsom Crestron och Kramer, på nya och befintliga system. Vårt mål är att alla användare enkelt ska förstå hur man sköter anläggningen, och vi ställer höga krav på driftsäkerhet. Kontakta oss vad det än gäller, vi hittar oftast en lösning.

 

Service

Vi rekommenderar dig att teckna ett Service- och Supportavtal. Vi kontrollerar och underhåller er utrustning, så att ni kan fokusera på er verksamhet. Med ett Serviceavtal från Hire Sound får ni en garanterad funktion till fast kostnad. Boka en gratis konsultation om hur du kan få en effektivare lösning och spara pengar samt miljö, dessutom bjuder vi på första servicetillfället.

                         

Kontakta oss på 0346-450 001

Klicka här för att maila oss.

Projektor.png
bottom of page