top of page

GEKÅS 

GeKås

Tillsammans med 2Entertain och White & White, levererade Hire Sound Ljud-, Ljus- och Bildteknik samt personal till GeKås 50 årsjubileum. Vårt uppdrag innebar att vi på absolut bästa sätt skulle skapa en show som besökarna sent eller aldrig skulle glömma.

VI SÅG, VI HÖRDE, VI NJÖT, VI TJÖT

”Våra ambitioner inför vårt 50-års jubileum var att det skulle passa en bred målgrupp och vara något att minnas länge… Vi visste redan innan att vi är bra på att fira, det har vi gjort många gånger förut. Det har funnits en del rekord längs vägen. Men den här gången ville vi sticka ut. Första tillställningen på torsdagen var för våra leverantörer och samarbetspartners och på lördagen var det jubileumsfest för alla våra fantastiska medarbetare i hela Gekås koncernen.

Att sitta där båda kvällarna och konstatera att man hört varenda stavelse som kom från scen och riktigt fräck ljussättning som förstärkte alltihop, det är magiskt. När håret sedan reser sig på armarna då får man bästa kvittot på succé. Vi tackar för ett kanonjobb med ljud, ljus och bild och för att ni presterade med det ni brinner för och kan bäst. Ni var en av de kuggar i hela genomförandet som behövdes för att hjulet skulle rulla.

Nu går vi här och ler och glittrar och minns, precis som vi önskade…”
 

Personalchefen GeKås Ullared

Inger M Carlsson”

 

bottom of page