top of page
Sök
  • Skribentens bildTobias Larsson

Gekås - AktivitetscenterPLATS: Gekås, Ullared

UPPDRAG: Fast installation av ljudteknik och projektledning

Period: Våren 2019


Vi fick i uppdrag att installera en modern, kostnadseffektiv, driftsäker och användarvänlig lösning för ljudteknik till Gekås nya aktivitetscenter. Gekås investerar löpande i sin personal och att erbjuda friskvård till de anställda är ett sätt att visa sin uppskattning och främja för god hälsa bland medarbetarna.


Nina Persson och Sandra Molvig, Personalhälsan Gekås


Hur gjorde vi?


Vi intervjuar alltid våra kunder för att få reda på vad de upplever som viktigt och hur deras vision ser ut. Vi studerar ritningar och träffar kunden på plats i de nya lokalerna för att få en bättre förståelse om hur en tänkt lösning kommer att fungera. När vi i tanken är överens och vi har förstått den önskvärda lösningen så tog vi fram förslag på lösningar. Offerten presenterades för kunden varpå små justeringar görs innan dess att omfattningen på affären är klar.
Vi träffar sedan ansvarig byggare och elektriker på plats för att förmedla vårt behov så att en installation kan göras så smidigt som möjligt. Många gånger ligger de stora vinningarna ekonomiskt i planeringen inför en fast installation. Så att onödigt arbete som kabeldragning mm kan undvikas.


Såhär säger kunden i ett samtal.


Kan ni beskriva hur det ultimata träningspasset ser ut från en ledares sida?

Ett ultimat pass är fullbokat med förväntansfulla deltagare. Det innehåller funktionella och kreativa övningar som känns bra för alla, och det är en härlig energi i lokalen. Musiken och tekniken funkar också bra, och både deltagare och instruktör är nöjda efteråt.

Vilken roll spelar musiken på ett gruppträningspass?

På de flesta pass har musiken väldigt stor betydelse – den ger extra energi åt övningarna, och i vissa pass är musiken ett ”verktyg” (t.ex. step eller spinning). Man kan säga att den i de flesta fall är en viktig del i helhetsintrycket.


Hur fungerar den nya tekniken som Hire Sound har valt och installerat samt är ni nöjda med den service som ni fått?

Vi är mycket nöjda hittills. Har inte hunnit använda utrustningen så länge än, men den känns bra. Enkel och användarvänlig. Hire Sound är alltid tillmötesgående och det är ett stort plus med snabb och smidig service.


Om ni får drömma er framåt i tiden, hur tror ni att ett träningspass ser ut då?

Vi hoppas och tror att framtidens träning är mer ”verklighetstrogen” och bygger på att stärka vardagsrörelser. Samtidigt är det troligt att vissa pass kommer att bygga på teknik- och upplevelsebaserad träning, i takt med att teknikens utveckling går framåt.


Kan ni rekommendera andra till att samarbeta med Hire Sound och i sådan fall varför?

Ja, absolut. Ingen fråga är för stor eller för liten, och vi upplever att Hire Sound bemöter alla med stor professionalitet.


Sandra Molvig & Nina Persson

Personalhälsan, GekåsPeter Nilsson, Installationsansvarig på Hire Sound, utmanas av Sandra Molvig, Gekås - Det kan vi inte tacka nej till!
180 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page